#greengiveaway 2

They say february is all about love! I say it’s all about reading! 😉

Povesteam zilele trecute, cum mi-a încolțit în minte o idee să organizez un giveaway livresc o dată pe lună. Buuun… Păi m-am decis! Let’s do this! 😀

Mecanismul “mini-concursului” e simplu: sub hashtag-ul #greengiveaway, voi posta, lunar, câte un articol pe blog (vezi articolul lunii ianuarie aici), în conținutul căruia voi anunța cartea “pusă la bătaie” și întrebarea, cumva tematică și poate doar puțin subiectivă. Răspunsurile voastre le voi aștepta (aici sau pe pagina de facebook la postarea pin-uită) până în data de 23 a fiecărei luni când voi anunța câștigătorul.

M-am gândit că ar fi minunat să vă cer să-mi sugerați ce v-ar plăcea să citiți în februarie, așa că voi ați hotărât! Vara în care mama a avut ochi verzi de Tatiana Țîbuleac. De ce cartea asta e perfectă pentru luna februarie? Să vedem:

1│respectăm HaiBun Reading Challenge – februarie: o carte scrisă de un autor basarabean;

2│ne pliem și pe The Big Okian Reading Challenge 2017 – cred că merge la o carte într-o singură zi;

3│motivul 3 îl completați voi… De ce cartea asta e perfectă pentru luna februarie? 😉

Pentru mine, cartea e perfectă, pentru că pe la începutul lui ianuarie, o frază din articolul lui Zavatos “Un trio de moldoveni s-a strecurat șmecherește pe rafturile îndoite ale bibliotecii mele.” got me thinking… dar eu nu am niciun autor basarabean în bibliotecă, darămite să fi citit vreunul. Cum e posibil? Ce-am făcut până la vârsta asta? Trebuie să remediez treaba asta!

So, will you join me on this adventure? 😀

5 gânduri despre „#greengiveaway 2

      1. Romanul este scurt si intens, asa cum este si luna Februarie (mai mica ca si nr de zile fata de celalalte luni)!
        Motivul este urmatorul: nu trebuie sa mai trag de timp, acum trebuie sa o citesc 🙂
        Succes tuturor si multumim pentru concurs!

        Apreciat de 2 persoane

  1. Salut, Green Mama! Pai, voi raspune la fel ca tine, pentru ca nu am citit niciun autor basarabean pana acum. Acum daca e sa o spun de-a dreptul, imi place mult de tot titlul, este cumva invaluit de mister; pe mine ma duce cu gandul la copilarie si la cirese. Cred ca mi-ar placea sa descopar ce se ascunde in spatele celor doua coperti varatice :)!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu