Like in the movies…

La început neîncrezătoare, dar cu un sentiment plăcut în suflețel, “te-am cunoscut” într-o piață, la un film, la cafenea, în drum spre o peșteră…am petrecut cu tine două zile fără să-mi doresc să te cunosc.

Ne-am despărțit, dar parcă ceva îmi lipsea. Fără să știu, îmi lipsea comfortul pe care m-ai făcut să-l simt uitându-mă la tine cum conduci, ascultându-te cum îmi spuneai de-ale vieții povești sau cum îmi promiteai amintiri de neuitat.

Ne-am revăzut peste vreo două-trei luni, când deja nu-mi doream să te mai văd…nu vroiam să pierd iar…comfortul. Știam că dacă ne vedem o să ne simțim fain și apoi pufff. Bineînțeles că a fost super…first date and all 😉 Apoi a big talk și bye bye comfort zone.

Am plecat în direcții opuse, like in the movies, unde se vorbeau până și limbi diferite și am așteptat…prima vizită și te-am găsit așa, emoționat, și fericit ca o zi cu soare.

Apoi au trecut iar câteva luni de drumuri back and forth, de săptămâni care păreau să nu aibe decât weekenduri și dintr-odată, “I love you” și “You are my soulmate” au devenit sonore.

Vara, la mare – cu plimbările pe plajă, la munte – cu our first hike, a trecut neașteptat de repede, doar ca să ne prindă din urmă sweet november cu al lui Minnie Mouse <3.

Primăvara și rochița mea ivoire mi-a completat perfect zâmbetul larg. Vara următoare, “mi-am ascuns” fericirea în spatele unui evantai până când am plecat doar noi doi într-o frumoasă vacanță departe. Și iar m-am uitat la tine cum conduci, și am fost sigură că te-am cunoscut, bine, încă din prima zi.

Acum așteptăm, cu drag, our biggest present ever și simt că în compania ta, our box of chocolates nu se va termina curând.

Now guess how much I love you…well, I’m bananas for you!

Reclame

5 gânduri despre „Like in the movies…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s