Începuturi…

Articolele, pe care le veţi citi şi conţinutul cărora vă vor plăcea sau displăcea, sunt scrise de o persoană care găsindu-se la începutul unui frumos drum a conştientizat că acesta ar fi momentul oportun de a se descoperi pe sine prin crearea unui jurnal, fie el şi electronic.

Motivul pentru care am născocit acest blog nu a fost vreodată pentru a rămâne în anonimat. Dimpotrivă, expunerea unor activităţi cotidiene, preferinţe muzicale sau culinare şi altele, a pornit tocmai pentru a da sens unor momente de respiro între perioadele „agitate” ale vieţii de zi cu zi din perspectiva posturii inedite şi plăcute de viitoare mămică.

Nu îmi voi face un autoportret, ci mă voi rezuma la a vă spune că trăirile mele vor influenţa tonul postărilor, că sunt o persoană care vede partea plină a paharului şi că deşi sunt modestă, am întotdeauna la îndemână o doză de aroganţă feminină.

Bineînţeles că oricine este binevoit să piardă vremea citind postările mele care fie vă vor face să schiţaţi un zâmbet în colţul gurii, fie vă vor deştepta cel mult curiozitatea.

Mi-aş dori ca acest blog să fie „the beginning of a beautiful friendship” între subsemnata şi voi, cititorilor din cyberspace.

C’est moi, Alina! 🙂

 

Reclame

5 gânduri despre „Începuturi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s