Go Lionbox!

Hei hei hei. V-am mai spus că îmi plac lucrurile făcute de noi, nu? Ooo… cum să nu! Și lui Luca îi plac. Ultima dată cred că am făcut avioane de hârtie :)) … a fost tare distractiv. Avioane roșii, verzi, cartonate, tot ce vrei și ce nu vrei. 😀

Consider că proiectele DIY îți dezvoltă imaginația, îndemânarea, și îți pot crea chiar un brand personal. De curând, am cunoscut-o pe Simona, cea care se află în spatele accesoriilor și bijuteriilor din lut polimeric Lionbox.

U… arată bine, să știți!

Lionbox? De ce? Ei bine, pentru că și ea, ca și mine, este o leoaică până în măduva oaselor. 😀

Povestea a început acum un an și jumătate, la finalul anului 2015, când a decis să renunțe la aproape 10 ani de vânzări în piața farmaceutică. A fost o surpriză atât pentru familie, cât și pentru prieteni și cunoscuți, dar a fost prima dată când a știut că nu își mai dorește un program rigid, și a simțit mai mult ca oricând că trebuie să-și ofere libertate și să lase loc creativității… Cum nu se poate mai bine, aș adăuga eu.

Descoperind lutul polimeric, după ce și-a creat o pereche de cercei, Simona a simțit că se deconectează total de realitate și că pășește într-o lume în care orice devine posibil.

Produsele ei transmit multă drăgălășenie și bucurie. Exact ceea ce trebuie!

Simona dedică foarte mult timp și migală fiecărui accesoriu în parte, și o cred, e nevoie de multă răbdare și pasiune în modelaj, având în vedere că uneori realizează bijuterii unde anumite detalii au dimensiuni mai mici de un milimetru. Produsele ei sunt, în mare parte, personalizate. Acest fapt este un angajament destul de mare pe care și l-a asumat, iar cu toate că la început, a fost foarte dificil și stresant, până la urmă, s-a dovedit a fi drumul corect. Și iată cum au apărut broșele Dollme, colierele cu florile de liliac și toate celelalte lucrușoare create de ea. Modelează povești adevărate, vise și idei, pe care oameni frumoși au ales să le aducă la viață prin mâinile sale.

18575340_1725703930790155_1298391329_o.jpg

Ce ziceți?! Sună bine, nu-i așa?! Vorbesc cu ea și o văd captivată de lumea ei din lut polimeric și cât este de bucuroasă că a transformat o pasiune în business. Așa că orice lucru făcut cu pasiune și multă dedicare, aduce în cele din urmă și rezultatele la care visăm.

O apreciez pe Simona! Este un adevărat exemplu, iar povestea ei mă inspiră, și îmi lasă senzația că dacă vrei cu adevărat ceva, atunci vei reuși. Important este să crezi și să faci orice lucru din plăcere!

Vreți și voi o păpușică Dollme Joy?! Nimic mai simplu. Lăsați-ne un comentariu răspunzând la întrebările ”Ce te face fericit/ă? Ce pasiuni ascunse ai?” până în data de 04.06.2017, câștigătorul/câștigătoarea urmând a fi ales/aleasă prin random.org. 😀

Go Lionbox!

Reclame

32 de gânduri despre „Go Lionbox!

 1. Ma fac fericita oamenii buni care transmit energie pozitiva si emana bunatate prin tot ceea ce fac si ceea ce au de daruit. Doar un om de exceptie poate creea asemenea minuni de papusi.Felicitari!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Mie îmi plac foarte mult lucrurile mici. Am o etajeră cu 5 etaje înguste pe care am aranjat toate mărunțișurile, în general jucărioare care zâmbesc, am realizat o colecție demnă de un muzeu al jucăriilor. Datorită lor reușesc să trec peste tristețe, datorită lor îi amuz pe cei care trec pe la mine pe la birou – pentru că le țin la lucru, să mă inspire când scriu povești.
  Mai am o pasiune de care nu mă mai ocup – colecția de abțibilduri. Am tot cinci sertare pline cu tot felul de abțibilduri de peste tot pe unde am umblat. Mă uit uneori la ele și mă eliberez de tensiunile create de oameni.
  Și ultima pasiune pornește de la colindatul prin lume – am vederi de peste tot, dar nu cu orașul, ci cu lucruri interesante pentru mine, raportate la oraș… Ei, ceva mai sofisticat. Ideea e că le-am pus în albume de fotografii și am vreo 10 albume cu câte 100 de vederi.
  Ar mai fi, dar cred că deja plictisesc 🙂 🙂 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 3. Sunt minunate! Felicitări!
  Greu de răspuns la întrebare. Ieri, de pildă, m-a făcut fericită o fetiţă de 5 ani care a stat cu mine câteva ore până s-a întors mama ei şi care mi-a spus după ce a terminat de mâncat că „oul pe care l-ai prăjit pentru mine a fost absolut delicios, îţi mulţumesc cel mai mult”. M-a topit.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Sportul mă face fericită! 🙂 Din păcate, de multe ori, din motive reale sau închipuite, el devine chiar o pasiune… ascunsă!
  Zâmbetul meu și al celor din jur mă face, de asemenea, fericită! Iar pe acesta, oricât s-ar mai atenta la el, n-am cum și nici nu vreau să-l țin ascuns! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 5. Muzica, frumosul ( Creatiile exceptionale ale Simonei) , natura ma fac fericita 🙂
  Cantatul din toata inima este acolo…chiar daca uneori e „bagat sub pres” :), poezia….careia ii simt parfumul doar cand scot dopul 🙂 etc….

  Apreciat de 1 persoană

 6. Imi place sa particip la proiecte de tip hand made, procesul creativ in sine e motivant si imi da energie, dar totodata ma si relaxeaza, pentru o clipa uit de grijile cotidiene, ma poarta cu gandul la ceva frumos.

  Apreciat de 1 persoană

 7. Pasiunea mea sunt copiii și desfășor multe activități interesante cu ei! Sunt pasionați de orele de arte vizuale și abilități practice. Cât despre Simona:un om minunat,pasionat de ceea ce face și-i apreciez toată munca și lucrările! Ies lucruri deosebite din mâinile ei și are toată admirația mea!

  Apreciat de 1 persoană

 8. Sunt superbe aceste accesorii si bijuterii din lut polimeric. Felicitări Simona!
  De curând am vazut pe FB poze cu o brosa Dollme. M am îndrăgostit de ea!
  Ma face fericita zâmbetul de pe fata copiilor, inocenta lor, plimbările in natura, animalele.
  Iar pasiunea mea este pictura, ador sa pictez, uit de mine in fata scheletului 🙂
  Încă o data felicitări Simonei!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s