Liniște și o carte de colorat – giveaway

Nu este neapărat vorba despre stres, epuizare sau rutină. Mai degrabă, aș spune că treptat, te lași învăluit de o moleșeală, pe care o resimți cumva ca o presiune, moment în care nu-ți dorești nimic altceva decât a little bit of quiet.

Piticul meu matinal îmi solicită uneori cam toată energia, așa că pe la prânz, când se apropie ora somnului, încep ușor, ușor să simt cum toții mușchișorii corpului mi se destind. 😀 Doarme aproape de fiecare dată în jur de trei ore, timp în care, în tihnă, fie mă uit luuung la el (ăsta da moment mindful), fie citesc, fie colorez.

Menajeria (5).jpg

Dacă cititul îmi solicită mintea, treaba cu desenatul/coloratul e la polul opus. Dacă stau să mă gândesc mai bine, sunt momente când nici măcar nu mă uit ce creioane îmi pică în mână, puterea minții e cea care îmi ghidează mâinile… inner peace! 😀 that’s how zen I get! Totuși asta nu înseamnă că nu sunt prezentă, ci doar că renunț să mai las in faptul că livingul meu arată ca după bombardament.

E revigorant! Un moment mindful doar al meu!

„Tu ce faci ca să reduci din încărcătura zilei?”

Am de dat o carte de colorat faină celui/celei care răspunde sincer la întrebare. Sau poate îmi povestești cum ziua ta a decurs în perfectă armonie, iar la sfârșitul zilei ai face ceva fun, and yet mindful 😉 ca să te ia somnul mai ușor. Hai, adună-ți creioanele colorate!

Îmi dai de știre până pe 23 ianuarie aici sau pe pagina de facebook!

Menajeria (3).jpg

23 de gânduri despre „Liniște și o carte de colorat – giveaway

  1. Ca să fiu sinceră, n-am încercat niciodată să colorez ca să obțin o stare zen. De obicei citesc ceva ușor, dar cred că ai dreptate, nu întotdeauna obțin relaxarea dorită. Mă pomenesc uneori că-mi zboară gândurile aiurea și trebuie să recitesc ce tocmai citisem. Poate că ar trebui să încerc să colorez, cred că e o idee bună :).

    Apreciat de 1 persoană

  2. In cursul saptamanii nu prea reusesc sa fac nimic, dar nu ma plang pentru ca jobul meu este totusi unul destul de relaxant. In weekend imi place sa fac tot ceea ce nu reusesc in timpul saptamanii: sa-mi fac timp pentru manichiura, sa rasfoiesc reviste, sa ma uit la filme si sa colorez cu castile pe urechi. 🙂
    M-a prins febra coloratului acum, cu zilele astea libere, si chiar am reusit sa termin cateva pagini destul de complexe. Sper sa nu abandonez crioanele si agenda de colorat. 😀
    Pupici si spor la colorat si voua! :*

    Apreciat de 1 persoană

  3. Bună, Green Mama! Nu este pentru nimeni o surpriză dacă spun că cititul mă relaxează de cele mai multe ori, dar sunt unele momente mai năbădăioase, când cititul îmi pune piedici în drumul meu spre ZEN, de aceea aleg, ba să ies să mă plimb, (dacă mai este și frig afară, este perfect), ba, mai noi, cred că voi alege să colorez (am primit de Crăciun de la o bună prietenă, semne de carte de colorat), probabil voi aborda în viitor și o pagină dintr-o carte de colorat pe bune 🙂 și poate chiar voi realiza că mi se potrivește mănușă aceasta activitate. Momentan îmi cizelez răbdarea! Numai bine!

    Apreciat de 1 persoană

  4. Ceea ce mă deconectează de la grijile de zi cu zi sunt cărțile care mă poartă spre alte universuri și cu poveștile lor. Călătoresc, râd, mă emoționez, mă regăsesc între paginile lor, iar acest lucru reprezintă o experiență tare frumoasă. Pe lângă asta, uneori confecționez flori din hârtie colorată, ceea ce mă înveselește, iar în momentele de plictiseală sau de stres, mă relaxez desenând de multe ori niște flori stângace, dar mă ajută să mă concentrez asupra lor și astfel uit pentru câteva momente de griji, iar cartea colorată arătată de tine ar fi foarte utilă în activitățile mele zilnice.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Pingback: #greengiveaway 2

Lasă un comentariu