5 activități de făcut împreună cu bebe vara asta

Căldura asta o să ne dea tot dea afară din casă. M-am gândit ce e de făcut, pe unde să ne petrecem timpul frumos cu bebe Luca. I came up with these 5 fun activities:

Plimbarea prin parc

Cu un copil energic e musai să ieși pe afară de cel puțin două ori pe zi. Nu poți să-l ții pe titirez prea mult în casă. În parc, e fun! Se poate da uța, poate lua la mirosit toate florile sau la numărat copacii și pietrele.

Așa că dimineața, bănănăim vreo oră într-un parc aproape de casă, ne jucăm la groapa cu nisip, sociliazăm cu ceilalți prichindei, apoi pe la 10-11 ne îndreptăm spre căsuță. Deja e foarte cald! După somnul de frumusețe, tura a doua. Columb explorează neîntrupt orice îi pică în cale până îl răpune oboseala.

& (1).jpg

Vizităm un muzeu în natură

Dacă vrem să scăpăm de căldura asta înăbușitoare, o altă variantă, educativă ar fi un muzeu al satului. Pe lângă căsuțele cu indicație geografică, sigur o să mai găsiți o mulțime de necuvântătoare și o să puteți exersa live onomatopee de animale, iar piticul o să fie de două ori mai încântat că de-acum le știe pe toate. În plus, o să se joace și o să se tot joace, și o să râdă cu o poftă molipsitoare. O să te întorci acasă energizată.

&.jpg

Picnicul

O salată de fructe, câteva tartine, apă multă și o pătură încăpătoare. Căutați un loc răcoros și umbrit, vă instalați, iar bebe o să înceapă numaidecât se se joace. Frunze, crengi, pietricele, e regele pădurii. Te relaxezi fără nicio grijă când știi că piticul e protejat împotriva insectelor (doar ai avut grijă anterior plecării de acasă) și pentru că e fericit și binedispus, se înfățișează ori de câte ori îl chemi la tine.

& (2).jpg

Mergem și la mare

Destinația verii! Prima vacanță în trei! Abia o așteptăm, motiv pentru care te îndemn să plecați, să vă bucurați de soare, dar cu măsură, să vă treziți devreme pentru aerosolii naturali și să nu înghițiți prea mult nisip. Nu uita de lopățică și găletușă!

Hai la concert!

Vara asta vreau să ajung neapărat la Summer Well. Anul trecut, bebe era prea mic și nu cred că ne-am fi descurcat. Anul ăsta, e băiat mare. Oricum am făcut puțin research și am descoperit că Summer Well e totally baby-friendly. Dacă n-ai ce face în al doilea weekend din august, dacă îți place muzica bună, dar n-ai cui să-l lași pe bebe, nu mai bine îl iei cu tine la concert?! Ne detașăm în cea mai chill atmosferă ever, fără să stresăm copilul, iar mami cu tati îi văd pe The Chemical Brothers. Dacă ții morțiș, cum mi-am pus eu în gând, pleci pregătit și de picnic. E loc pe domeniul Știrbey pentru toată lumea. Aaa, iar dacă totuși ți se pare că the sound is too loud, ia pentru micuț o pereche de căști funky (să se încadreze și el în peisaj).

Vezi că poți câștiga bilete la concert (sau la oricare alt eveniment muzical al anului) dacă bei Activia de băut și urmezi pașii de pe site.

Hai pe afară! Nu e vreme de stat acasă!

P.S. Îmi trebuie niște fotografii faine de la mare și concert pentru update-ul articolului. Să văd cu ce mă aleg. 🙂

C’est moi, Alina! 🙂

Reclame

16 gânduri despre „5 activități de făcut împreună cu bebe vara asta

  1. Mi-ai adus aminte de zilele toride de vara in care – ca aveam ca n-aveam chef 🙂 – plecam cu fie-mea in parc, pentru ca in alta parte era prea cald 🙂 Of…ce-au trecut anii….acum da BAC – ul :)))

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s