A Funny Little Thing Just Happened

11 martie 2015. Inspirat…he’s definitely going to resemble his father, of that I’m sure! 😀

O discuție înflăcărată la lumina lămpii când ne făceam și noi diverse planuri…when the funniest thing just happened…my water broke! Ora 22:00.

Apucă ce poți și pornește la drum, că nu e vreme de pierdut! One hour drive, spre București. Emoții…o bucurie neașteptată amestecată cu o stare de neliniște și cu caietul de algebră în brațe, contabilizând contracțiile, pe atunci nedureroase.

Ora 23:00. La spital, infirmierele și medicii de gardă cred că se pregăteau să se odihnească. Nicio șansă, însă! My baby is finally coming! Ecografie rapidă și apoi sala de travaliu…o încăpere aerisită unde aștepți clipa. Moașele se uită la tine cum te agiți, te zvârcolești, în timp ce pentru ele pare a fi o joacă de copil, doar nu ești prima și nici ultima în situația asta.

Durerile te fac să uiți noțiunea timpului și ca prin vis, auzi cum medicul este sunat și chemat de urgență. Stă aproape și vine repede! Nu mai e mult! Ora 05:45.

La 06:15 am auzit primul “Oac, oac” al lui Luca Andrei. Un băiețel frumos (și sunt absolut obiectivă când spun asta 😉 ), de nici mai mult nici mai puțin de 3.650 kg, lung de 54 cm, bucălat și cum altfel, decât cu o freză șmecheră. Scor APGAR 10. Perfect! L-am ținut în brațe pentru câteva minute și pe când se uita lung la mine, am știut…micuțul e clar jumătate din suflețelul meu și jumătate din suflețelul lui hubby!

This is it!

C’est moi, Alina!

Reclame

3 gânduri despre „A Funny Little Thing Just Happened

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s