The Proper Gift

Nici nu ne-am dezmeticit bine din spiritul sărbătorilor de iarnă, că ce să vezi…ne-am trezit în februarie-martie cu nou val de evenimente, unele mai tradiționale, altele mai inventate de comercianți (în ideea obținerii unui profit frumușel. Nu-i așa că un “Te iubesc!” scris pe o pernuță roșie, bineînțeles, face cât o mie de cuvinte bine alese?! Nu, desigur!).

Valentine’s Day, fratele lui de pe la noi Dragobete (cel care pupă fete, îl știți nu?), Mărțișorul, Ziua Mamei…unde mai pui că dacă se nimerește și o aniversare strecurată (dacă mai ai pe unde), te-ai cam scos, cum se spune. 😀

Anul acesta, mai mult ca niciodată, poate pentru că am avut și mai mult timp să observ, mi-am dat seama că pentru mulți perioada aceasta este chiar o corvoadă, un fel de “Off, trebuie să fac și asta”. De ce?! Pentru că nu înțeleg sau nu vor să priceapă că a oferi un cadou, o atenție nu este o obligație și nu trebuie să te apese (oare o să-i placă, oare i se potrivește, nu e prea puțin sau poate prea mult?).

Nu! Dacă ție îți place și ești mulțumit de alegerea făcută, atunci în mod sigur, el/ea va aprecia gestul.

Cadoul are misiunea de a aduce un zâmbet sincer pe chipul persoanei dragi și bucuria că cineva s-a gândit la tine, și că știe ce îți place sau ce ți se potrivește.

Nu e nevoie de un cadou mare sau scump pentru a da pe spate pe cineva sau a-i arăta că-ți pasă. Dimpotrivă, e drăguț să primești cadouri originale, care te reprezintă. Așa îți dai seama că cel/cea care oferă cadoul te cunoaște și te prețuiește.

Keep it simple! Keep it practical!

Fixați-vă un buget care să vă limiteze opțiunile, dar în același timp, să vă stimuleze creativitatea!

Încercați să alegeți un cadou care să vă binedispună pe amândoi!

Stabiliți o temă comună de cadou!

Boys, don’t forget to buy a flower…and a box of chocolates, of course! ^.^

Bottom line…orice zi este potrivită pentru a face sau a primi un cadou, nu este nevoie să încercuiți zilele în calendar, să lipiți post-it-uri pe frigider ca să nu uitați să apreciați.

C’est moi, Alina! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s