Milestone

Am spus la început că blogul va fi pentru mine o provocare. Scrisul mă reprezintă. Mă simt confortabil în fața laptopului punând cap la cap tot felul de idei năstrușnice care îmi trec prin minte și pe care îmi place să le împart cu voi.

A trecut deja o lună (nu știu când, dar a zburat) și tind să cred că am descoperit ingredientul special…încrederea…este baza oricărei activități sau oricărui proiect pe care ți-l propui.

Am primit un feedback pozitiv, o mulțime de păreri, impresii, telefoane…toate m-au făcut să merg înainte cu elan și bună dispoziție. Chiar și micile obiecții sau critici le-am considerat încurajatoare. Mi-am făcut noi prieteni, am explorat domenii diferite și am deschis uși în fața cărora nu credeam că o să ajung.

Sper ca și de acum înainte să ne întâlnim și să ne cunoaștem, să creștem împreună și să ne realizăm toate obiectivele pe care ni le propunem. Mi-ar plăcea să interacționăm și mai mult, să lansăm dezbateri și să ascultăm diverse opinii, astfel încât să luăm cele mai bune decizii.

See you soon!

C’est moi, Alina! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s