Teatime

Ceiuț dimineața, la prânz și seara. De ceva timp încoace prefer ceaiul oricărui hazelnut, double chocolaty chip or caramel frappuccino… Ok…Nu chiar întotdeauna, dar de cele mai multe ori, să zicem. 😀

Orice medic sau nutriționist îți va spune cât e de important să bei cel puțin doi litri de lichide pe zi. Lichide…așa că poți să ”trișezi” și cu ceaiuri. Sunt bogate în vitamine, au calități antioxidante,  stimulează sistemul nervos și din câte am citit, te pot ajuta să trăiești mai mult. Yey for me! Numai vorbe bune, atunci clar sunt o alternativă.

Ceaiul de ghimbir combate indigestia, migrenele și răceala, cel de măceșe este bogat în vitamina C, iar cel de hibiscus ne protejează inimioara. Și lista poate continua. Alegerea-i a ta!

Multe persoane apelează la ceaiuri doar când simt că-i paște o răceală, asociind această idee cu ceva negativ, cu o suferință fizică, de cele mai multe ori. Nu este deloc așa, ceaiul poate fi un foarte bun liant pentru discuții prietenoase, mergând perfect cu o carte bună sau cu un joc interesant.

Sunt destule ceainării unde poți să te bucuri de o atmosferă chill (fără acces la WiFi) și de numeroasele sortimente de ceaiuri din toată lumea. Încercearcă-le pe cele englezești. Merg bine cu brioșe. N-o să-ți pară rău! 🙂

Găsești foarte multe lucruri drăguțe pe această temă la librăria Cărturești, unde de cum am intrat, m-au inspirat pozitiv toate produsele frumos expuse și atât de eye-catching. Nu m-am putut dezlipi de un set de căni și un infuzor de care îmi este foarte drag și pe care le folosesc de câte ori am ocazia.

20150227_183644

C’est moi, Alina! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s