Paying a Visit to the Doctor

Alegerea medicului care vă va urmări sarcina este un lucru important pe care trebuie să-l faci o dată ce ai aflat că ești însărcinată. No pressure! 😀

Discută cu persoane care au născut de curând, ele cunosc multe din secretele pe care tu, la început, s-ar putea să nu le conștientizezi (cât de des mergi la control, amabilitatea și disponibilitatea medicului, dotările spitalului și altele).

Nu trebuie să-ți faci griji nici dacă medicul ales este din afara orașului. Și eu mă număr printre persoanele, care după ce a cântărit diverse referințe, am ales să nasc la București. În plus, am citit de curând un articol în care se spunea că jumătate din pacientele unui spital din București sunt din provincie, alegerea acestora bazându-se pe considerente de siguranță, încredere și profesionalism.

O să fie nevoie să faceți o serie de teste, specifice fiecărui trimestru de sarcină. Don’t overdo it, though! Gândiți-vă că este ceva normal, chiar dacă acum aflați pentru prima dată de existența unor analize. Repetăți-le doar dacă medicul vă indică asta și nu căutați să găsiți ceva în neregulă acolo unde nu e cazul.

Este indicat să luați acid folic și fier, fără să faceți exces de alte suplimente. Dacă medicul vă recomandă Elevit sau altceva, atunci cred că the wise thing to do ar fi să le luați. After all, he’s the one who knows better!

Dacă totul decurge normal, vizitele la medic vor fi lunare. Nu trebuie să le percepi ca pe o obligație, ci dimpotrivă, ca pe o nouă ocazie de a mai afla câte ceva despre copilașul tău. Din acest motiv, noi am convenit să facem din asta o aventură…mergem la medic, ne vedem cu prietenii, dăm o raită prin magazine sau vizităm ceva.

C’est moi, Alina! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s