The Crib

Săptămâna 35. It’s getting closer. Azi facem loc pătuțului lui bebe.

Până să găsim ce ne place, în mințile noastre au roit tot felul de întrebări, de la cum trebuie să arate (the easy part), până la întrebări mai relevante, de genul, din ce material ar trebui să fie, dacă să cumpărăm un pătuț cu rotițe, un pătuț convertibil, unul flexibil sau mai puțin flexibil și așa mai departe.

Ne-am făcut temele cu ajutorul prietenului Google (care la nevoie se cunoaște, nu-i așa?!) și am extras esențialul din numeroasele sfaturi pe care le-am primit de la apropiați (așa este în perioada asta), înțelegând un lucru esențial: că siguranța lui baby junior este cea mai importantă și având în vedere că acesta o să fie cuibușorul lui de nebunii pentru următorii 2-3 ani, nu trebuie să ne limităm opțiunile de alegere.

Păstrând în permanență în minte faptul că un pătuț trebuie să fie, înainte de toate, stabil și fără părți care ar putea să ne rănească, am pornit voioși la cumpărături. Hoinărind prin Ikea, am zărit într-un colț, un pătuț alb, drăgălaș, expus într-o lumină difuză și cu accesorii de poveste (doamne ce de păturici și de pernuțe care mai de care mai viu colorate și trendy ilustrate, toate în miniatură). Am simțit a crush și ca părinți responsabili suntem, am pus, mai întâi, întrebările tehnice necesare, iar când răspunsurile primite au spulberat, pe rând, orice urmă de îndoială, am decis că acesta este the perfect crib.

Până aici, totul a decurs conform planului…pătuț, check.

Locul amplasării pătuțului, check…camera noastră, departe de fereastră, surse de căldură sau obiecte de mobilier de care micuțul s-ar putea agăța.

Și acum, the challenge…asamblarea 😀

Step one. Ne-am înarmat cu șurubelniță, inbus, piulițe, șuruburi, etc. A da…și ceva pricepere este necesară.

Step two. Am citit, cu atenție, pașii indicați în instrucțiuni. Floare la ureche, este ca un puzzle.

IMAG0987

Step three. Am fixat primele piese, ne-am împotmolit puțin pentru că altfel nu ar avea farmec, dar nu degeaba se spune în popor că unde-s doi puterea crește, darămite în trei. În concluzie, l-am dovedit noi! 🙂

IMAG0988  IMAG0989   IMAG0990

Step four. Întinderea accesoriilor și imortalizarea momentului cu multe, multe poze.

Mai avem de pus la punct câteva amănunte, dar în principiu, iată cum a ieșit. Este exact ceea ce ne-am dorit, se încadrează perfect în spațiul pe care i l-am rezervat și în curând, o să auzim din direcția lui cele mai dulci gângureli.

                             IMAG0995              IMAG0999

C’est moi, Alina! 🙂

Reclame

2 gânduri despre „The Crib

  1. Awwww! This is such an exciting, precious time! Keep a journal and take lots of pictures so you can always savor the moments. So many wonderful things I thought I could NEVER forget are lost forever because I let the urgent things take priority over the important things. Have a safe and wonderful delivery! Many blessings from God our Father and our Lord Jesus Christ!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s