Începuturi…

Articolele, pe care le veți citi și conținutul cărora vă vor plăcea sau vă vor displăcea, sunt scrise de o persoană, care gasindu-se la începutul unui frumos drum, a conștientizat că acesta ar fi și momentul oportun de a se descoperi pe sine prin crearea unui jurnal, fie el şi electronic.

Motivul pentru care am născocit acest blog nu a fost vreodată pentru a rămâne în anonimat. Dimpotrivă, expunerea unor activități cotidiene, preferințe muzicale sau culinare și multe altele, a pornit tocmai pentru a da sens unor momente de respiro între perioadele ”agitate” ale vieții de zi cu zi din perspectiva noii posturi inedite și plăcute de viitoare mămică.

Nu îmi voi face vreun autoportret, ci mă voi rezuma la a vă spune că trăirile mele vor influența tonul postărilor, că sunt o persoană căreia îi place să vadă partea plină a paharului și că deși sunt o persoană modestă, am întotdeauna la îndemână o doză de arogantă feminină.

Bineînțeles că oricine este binevit să piardă vremea citind postările mele care fie vă vor face să schițați un zâmbet în colțul gurii, fie vă vor intriga sau cel mult deștepta curiozitatea.

Mi-aș dori ca acest blog să fie ”the beginning of a beautiful friendship” între subsemnata și voi, cititorilor din cyberspace.

C’est moi, Alina! 🙂

Reclame

Un gând despre „Începuturi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s